Vi løber sammen med...

Skjern Bank Virum

Vi er utroligt glade for vores samarbejde med Skjern Bank. Vi har et tæt samarbejde med Lokalafdelingen i Virum, med Claus i spidsen. Virumafdelingen er en bank i øjenhøjde og de står altid klar til at servicere dig.

Så det er bare at tage fat i Claus eller en af de andre fra afdelingen, når du har tid.

TJEK HVAD DE KAN TILBYDE DIG

Virum Motor Co

Virum Motor Co. A/S er Det Grønne Områdes autoriserede forhandler af nogle af de bedste biler på markedet. De har udvidet deres salgsudstilling i 2012 til næsten det dobbelte areal. Her kan du se et stort udvalg af ŠKODA, og de er altid først de nyeste modeller.

Virum Motor er fast inventar i forbindelse med Virumløbet og vi er utroligt glade og stolte over vores samarbejde.

MÅSKE DE HAR DIN NÆSTE BIL?

FOG

FOG er et af vores nyere samarbejder, men det gør ikke vores samarbejde mindre betydningsfuldt og vi er stolte over at kunne trække en partner som FOG ind til Virumløbet. Hos FOG kan man få det meste, du kan Shoppe lækkert design og udstyr til boligen, men samtidig få alt det du behøver til hus og have inden for f.eks. maling, bad og VVS, beslag, elartikler og lamper samt haveredskaber, grill og havemøbler. 

FOG KAN KLARE ALT FRA DESIGN & BOLIG TIL TRÆLAST OG BYGGECENTER. TJEK DET UD HER

Samarbejdspartner Estate Virum & Holte

Estate Virum & Holte

Hos Virumløbet har vi indgået samarbejde med Estate Virum & Holte. Hos Estate i Virum & Holte gør de en dyd ud af at fremstå og arbejde professionelt og det vil altid være en uddannet ejendomsmægler, som står for fremvisning og dialog med køber og sælger. 

ER DET DANIEL OG MIA FRA ESTATE VIRUM, SOM SKAL SÆLGE DIT HUS?

Samarbejdspartner Sportyfied

Sportyfied

Virumløbet har et tæt samarbejde med sportyfied. Virumløbet ville ikke være muligt i sin nuværende form, hvis ikke det var for dette samarbejde og derfor ønsker vi også, at vores samarbejde fortsætter mange år endnu. Hos Sportyfied sælger de holdsæt og sportstøj online til sportsklubber, virksomheder og private. Udvalget hos Sportyfied er stort og omfatter udstyr og tøj til Håndbold, Fodbold, Basketball, løb, fitness, svømning, og meget, meget mere. Vi kan kun anbefale at du tjekker deres sortiment ud 

KØB DIT HOLDSÆT OG SPORTUDSTYR HOS SPORTYFIED